bubric daviletto için ürünler (22)

Château Lalande-Borie

Château Lalande-Borie

Yorum Château Lalande-Borie, 1970 yılında Jean-Eugène Borie tarafından 30 hektarlık bir alanda sıfırdan yaratılmıştır. Bugün, hızla güzel bir üne kavuşan bu mülk, aynı zamanda Château Ducru-Beaucaillou'dan sorumlu olan oğlu Bruno Borie tarafından yönetilmektedir. Bağ alanı, 1855 sınıflandırmasında birçok ikinci ve üçüncü cru'nun bulunduğu Saint-Julien appellation'un batı platosunda yer alan 25 hektarlık bir alana yayılmaktadır. Bağcılıkta, yüzeyin %65'ini temsil eden cabernet-sauvignon'a büyük bir yer verilmektedir; ardından %25 merlot ve %10 cabernet franc gelmektedir. Bağlarda, verimler kontrol altında tutulmakta ve uygulamalar akıllı mücadele yöntemleriyle gerçekleştirilmektedir. Hasatlar elle yapılmakta, orta derecede ekstraktif şarap yapımları ve yeni ahşapların baskın olmadığı fıçıda olgunlaştırmalar yapılmaktadır. Üzümler: Cabernet Sauvignon (%60), Merlot (%33), Cabernet Franc (%7) Üretici: Famille Borie, Saint-Julien-Beychevelle (33250) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 12'li ahşap kasa - 2013
P de Puisseguin Kırmızı 2021 L,M,P Satellites de Saint-Emilion - Kırmızı şarap AOP Puisseguin Saint-Emilion

P de Puisseguin Kırmızı 2021 L,M,P Satellites de Saint-Emilion - Kırmızı şarap AOP Puisseguin Saint-Emilion

ORİJİN Saint-Émilion'dan kırmızı şarap Puisseguin Saint-Émilion appellasyonu, ünlü Saint-Émilion köyünün kuzeydoğusunda yer almaktadır. Bu tarihi bağ, üzüm asmalarının bol güneş ışığı ve serin gecelerden faydalandığı, en iyi olgunlaşmayı sağladığı engebeli bir bölgede uzanmaktadır. Oenologumuz tarafından seçilen P de Puisseguin, killi-kireçli bir terroirden yararlanarak Bordeaux şaraplarının prestijini temsil eden dolgun ve etli bir şarap sunmaktadır. ŞARAP YAPIMI Paslanmaz çelik tanklarda geleneksel vinifikasyon. ÜZÜMLER Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TADIM Parlak koyu garnet rengi. Böğürtlen, siyah frenk üzümü ve vişne aromalarıyla meyvemsi burun. Olgun ve sıcak tanenlerle yuvarlak, dengeli ve kalıcı bir damak tadı. YEMEK & ŞARAP EŞLEŞTİRMELERİ Sığır bonfile, erikli kızarmış domuz eti veya yaşlı peynir ile birlikte tadına varılmalıdır. 18°C'de servis edin. ÖDÜLLER 2012: IWC 2013'te Bronz Madalya.
Basitçe Braucol - Şaraplar

Basitçe Braucol - Şaraplar

Yerli bir üzüm çeşidi ve özgün bir şarap yapımı ile doğal bir şarap. Daha iyisini kim söyleyebilir ki? Basitçe Braucol, taze ahududu ve güzel bir baharat dokusu sunuyor: zerdeçal, kimyon ve bir parça tonka fasulyesi. Bağ:DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation:GAILLAC Bölge:GÜNEY-BATI Renk:Kırmızı Üzüm Çeşitleri:Braucol Yetiştirme Yöntemi:Organik dönüşüm Karakter:Hafif / meyvemsi Hacim:75cl Kükürt Miktarı:çok az veya kükürtsüz Yıl:2019
BURGONDI - KIRMIZI ŞARAP

BURGONDI - KIRMIZI ŞARAP

Coteaux Bourguignons Domaine De La Tassee D'Or Takip %12,50 75 cl 2018
Serafini & Vidotto - Montello ve Colli Asolani - Manastırın Kırmızısı 2017

Serafini & Vidotto - Montello ve Colli Asolani - Manastırın Kırmızısı 2017

Şarap: Abazia'nın Kırmızısı, Serafini & Vidotto mülkünün büyük kırmızı şarabıdır. Tipik Bordeaux üzümlerinin bir karışımından yapılan bu şarap, bizi anında İtalya'ya götürüyor. Dokusu gerçekten kadifemsi, tanenleri ise istenilen kadar ipeksi ve malzeme özellikle iştah açıcı. Bu güzel şişenin aroması özellikle sıcak, siyah meyve (vişne, böğürtlen), tatlı baharatlar (vanilya, tarçın) ve karabiber ile okaliptüs notaları üzerinde evriliyor. Genel olarak oldukça çekici ve ölçülü bir güç ifade ediyor. Kırmızı etler ve şarküteri ile uyumlu. İtalyan arkadaşlarımızın dediği gibi "Fuoriclasse" (eşsiz)! Hacim: 75cl Tür: Kırmızı şarap Üzümler: Cabernet-sauvignon, Cabernet-franc, Merlot DOC: Montello e Colli Asolani (Venedik, İtalya) Saklama: Şu anda içilebilir ve 2032'ye kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 16-18°C
Sarmasak

Sarmasak

Aromalı Extra Yumuşak Sabun - Yıldız Çiçeği KULLANIM Su ile temas ettiğinde, sabun kremsi ve hafif bir köpük oluşturur, cildi esnek, yumuşak ve hafif parfümlü bırakır. NET AĞIRLIK 100 GR Tüm cilt tipleri için uygundur. Villefranche sur Mer'de el yapımı sabun. Gıda boyası. Kırmızı Çiçek özleri içerir. İÇERİK LİSTESİ sodyum palmat, sodyum palm çekirdeği, su, parfüm, calendula, palm çekirdeği asidi, gliserin, Avrupa zeytini, sodyum klorür, tetrasodyum etidronat, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/çiçek özü.
Bir Dolcerina

Bir Dolcerina

Tuzlu tereyağı karamel... Yaymak veya tatlıları kaplamak için, gerçekten çok lezzetli! 100 g için besin değerleri enerji(kcal)= 437 erji(Kj)=1822 yağ(g)= 30 bunlardan doymuş yağ asitleri(g)=19 karbonhidrat(g)=40 bunlardan şeker(g)=40 protein(g)=1.2 tuz(g)=0.3 Durum: Yeni İÇERİKLER: Şeker, %35 MG krema, %18 tuzlu tereyağı*, BARRY sütlü çikolata Net ağırlık: 210 g Menşei: Korsika
Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

{"Nez":"küçük kırmızı meyveler, olgun kırmızı meyveler","Accord metvin":"kırmızı etler, av etleri, gurme yemekler","Appellation":"Minervois","Conditionnement":"75cl'lik 6 şişeden oluşan karton","Label":"Korunan Coğrafi İşaret","Cépage":"Carignan, Syrah","Bouche":"küçük kırmızı meyveler ve olgun kırmızı meyveler aromaları, doğu baharatları, güçlü ama saldırgan değil","Taux d’alcoolémie":"Alkol oranı: %14 vol","Temps de garde":"Saklama süresi: 10 yıl","Œil":"Göz\nkoyu ve yoğun mor renkte, mor tonları","Le conseil de l’œnologue":"17 ile 19°C arasında servis edin","Vinification":"Yarı karbonik macerasyon. Fermentasyondan sonra, şarap paslanmaz çelik tanklarda şişelenene kadar olgunlaştırılır.","Millésime":"2019","Domaine":"Domaine du Siestou","Culture":"Organik"}
Château Tourril

Château Tourril

Organik tarıma geçiş. Gece hasadı. Termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda fermentasyon, Presleme. Termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, Tortuda olgunlaştırma, Teknik mantar tıpa. Kilolu-kalkerli topraklar. Göz Pale pembe, pembe yansımalar. Burun Meyvemsi, yoğun, narin narenciye aromaları, hafif taze meyve aromaları. Ağız Aromatik, cömert, geniş, hafif gül notaları, hafif narenciye notaları, cömert kiraz notaları, zarif tanenler, ince tanenler, yağlı tanenler, yuvarlak, hafif mineral, yapılı gövde, iyi yoğunluk, uzun kalıcılık. Yemek & Şarap Eşleşmeleri Soğuk mezeler, Izgara karides, Izgara kırmızı etler, Asya spesiyaliteleri, Kırmızı meyveli tatlılar Renk: Pembe Üzüm Cinsi: Cinsault, Grenache Alkol: %13 Hacim: 300 cl (Şişe)
Kırmızı şarap - Domaine La Guintrandy

Kırmızı şarap - Domaine La Guintrandy

TERROİR & MÜLK Kumlu killi ve kobalt, taşlı toprak. Mistral rüzgarıyla değişen Akdeniz iklimi. Visan köyü yakınlarında bulunan organik bağ. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Grenache %85 Mourvèdre %10 Syrah %5 ŞARAP YAPIMI Elle hasat, kısmen sapları ayrılmış. Macerasyon yaklaşık 2 hafta. Şişelemeden önce ince tortular üzerinde tamamen olgunlaşmış (filtre edilmemiş). TADIM NOTLARI Bu şarap zarif bir yakut-mor renge sahiptir. Burunda siyah frenk üzümü ve kiraz aromaları ortaya çıkıyor. Damakta dengeli, dolgun tanenler ve siyah meyve ile anason notaları var. Akdeniz yemekleri, beyaz etler, hafif baharatlı yiyecekler (örneğin paella veya köri) ve kırmızı etlerle harika bir uyum sağlar.
Rivesaltes Tuilé

Rivesaltes Tuilé

Korunan doğal bir ortamın kalbinde, Aspres tepelerinde. Domaine Rossignol, şarapları büyük bir özenle el yapımı olarak üretmektedir.
Château Tour Birol "Biorol"

Château Tour Birol "Biorol"

Yorum Côtes de Bourg appellasyonunun kalbinde, çok engebeli arazisi nedeniyle "küçük Girondine İsviçresi" olarak adlandırılan bu bağ, ayrıcalıklı bir terroir üzerinde uzanmaktadır. Bağların çoğu yamaçlarda dikili olup, Bordeaux bölgesinin geri kalanına göre %10 daha fazla güneş ışığı sağlayan bir mikro iklimde, güney/güneybatı yönünde optimal bir maruz kalma avantajına sahiptir. Bu güneş ışığı, killi-kireçli topraklarla birleşerek yuvarlaklık ve karakteri bir araya getiren sıradışı şaraplar yaratma imkanı sunar. 2010 yılında, büyük bir şarap üreticisi ailesinin torunları olan Damien ve Anaïs Labiche, deneyimlerini birleştirerek amcalarının Château Tour Birol'ün sahibi olduğu 10 hektar bağı devraldılar. Bugün, petit verdot, caménère, merselan ve küçük taneli muscat gibi sıradışı üzüm çeşitlerinden oluşan 35 hektar bağı işletmektedirler. Üzüm Çeşitleri: Merlot (100%) Üretici: Labiche Ailesi, Samonac (33710) Formatlar ve Ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı Karton - 2020
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7. nesil bir şarap üreticisi ailesinin ferdi, 1930 yılında Château Lapelletrie'yi satın alarak hayalini gerçekleştirmek için yola çıktı. Bugün, 9. nesil olan torunu Anne Biscaye, yaklaşık 10 hektarlık bu mülkü aile ruhuyla yönetiyor. Kaliteyi korurken çevreyi koruma konusunda gönüllü bir performans sergilemeye kararlıdır. Üzümün en iyisini almak için infüzyon sınırında, nazik bir şarap yapım süreci uygulamaktadır.\n\nDégustation\nKadehte, belirgin bir renge sahip, ifadesi güçlü ve zarif bir şarap buluyoruz. Güzel bir nar çiçeği kırmızısı rengi. Burunda meyvemsi bir aroma ve hafif bir vanilya dokusu var, damakta yumuşak, yuvarlak bir başlangıç ile etli, ipeksi ve kadifemsi taninler takip ediyor. İyi bir denge, uyum içinde bir şarap.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProducteur: Famille Biscaye, Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormats et conditionnements: Şişe (75cl) - 6'lı ahşap kasa - 2019"}
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Yorum Reclus ailesi 1880 yılında Château Pichon Bellevue'ye yerleştiğinde, sadece 2 hektar çoklu tarım arazisi işliyordu. O zamandan beri mülk sürekli gelişti: önceleri Bordeaux meydanında fıçıyla şarap satışı yapılıyordu, ardından 1982'de şatoda ilk şişeleme gerçekleşti. Bugün, Laurent doğal olarak ebeveynleri Christiane ve Daniel Reclus'un işini sürdürüyor, 50 hektarlık bağların bakımına aile geleneği ve değerlerine özel bir dikkat gösteriyor, aynı zamanda modern bir dokunuş katıyor. Çalışma felsefesi her zaman tedavi edici değil, önleyici bir yaklaşım üzerine kurulmuştur; bu da sürekli yağış izleme temelinde akıllı tarım uygulamalarını mümkün kılmaktadır. Üzümler: Merlot ( %80), Cabernet Franc ( %15), Cabernet Sauvignon ( %5) Üretici: Vayres'teki Reclus Ailesi (33870) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2015
Noblet Kalesi

Noblet Kalesi

Yorum Château Noblet, Blaye Côte de Bordeaux unvanının güneyinde yer alan, Pomier ailesinin birkaç nesildir sahip olduğu bir mülk. Bu bağ, dikkatle ve çevreye en büyük saygıyla yönetilmektedir. Titiz bir parsel çalışmasından elde edilen bu şarap, merlot, cabernet sauvignon ve cabernet franc üzümlerinden oluşmaktadır. Tadım Yoğun nar rengi. Burunda, bu şarap olgun kırmızı meyve aromaları ve ince baharat dokunuşlarıyla meyvemsi bir karakter sergiliyor. Ağızda, hoş bir tanen yapısını, yumuşak, yuvarlak ve iyi dengelenmiş bir şekilde takdir edeceksiniz. Paylaşmak için harika bir şarap. Üzümler: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc Üretici: Pugnac (33710) Pomier Ailesi Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı ahşap kasa - 2020
Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

Yorum Château Le Bruilleau, dört nesildir aile mülkü olan bir mülk olup, Nadine ve Serge Bedicheau tarafından yönetilmektedir. Şaraplık arazisi, Bordeaux bölgesindeki Pessac-Léognan appellasyonunda, 2 hektar beyaz üzüm ile birlikte on hektardan fazla bağa sahiptir. Château Le Bruilleau'da, hasatlar elle yapılmakta ve tüm bağlar en iyi bakımlardan faydalanmaktadır. Şarapların olgunlaşma süresi en az 12 aydır. Pessac-Léognan appellasyonundaki büyük mülkler arasında küçük bir işletme olan Château Le Bruilleau şarapları, kaliteleri nedeniyle basın tarafından düzenli olarak ödüllendirilmektedir. Tadım Olgun kırmızı ve siyah meyvelerin güçlü aroması, deri ve sedir notaları ile dolgun bir burun, belirgin ve iyi yerleşmiş tanenler ile güzel bir uzunluk sunmaktadır. Duruşu var. Üzümler: Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%) Üretici: Saint-Médard-d'Eyran (33650) Bédicheau Ailesi Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2018
Château Preuillac

Château Preuillac

Yorum 1869 yılında, Fransız tarım sektörü tarafından "Domaine Şövalyesi" unvanıyla tanınan Edmond Addé, yüksek kaliteli üzüm çeşitlerinin seçimi ve Château Preuillac şarap bağının geliştirilmesi üzerinde çalışmaktadır. 1879'dan itibaren, şarap bağı birçok madalya ve ödül kazanmaktadır. 1932 yılında, o yıl oluşturulan Crus Bourgeois sıralamasına dahil edilmiştir. Raymond Bouët, şarap bağında büyük bir yeniden organizasyon başlatmış, 1975 yılında hizmete giren bir şarap mahzeni ve yer altı mahzeni inşa etmiştir. 18. yüzyıl tarzını benimseyen 200 m2'lik yer altı mahzeni, Médoc appellation'ında benzersiz bir yapı haline gelmiştir. Mau ve Dirkzwager aileleri, 1998 yılında mülkü başarıyla satın almıştır. Tüm mahzende ve şarap bağında önemli yenileme çalışmaları yapılmış, bu da Château Preuillac'ın parlamasına ve hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olmuştur. Üzüm Çeşitleri: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Üretici: Mau Ailesi, Lesparre (33340) Formatlar ve Ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı Karton - 2015
Château Gaudin

Château Gaudin

Yorum Château Gaudin, 1901 yılından beri bir aile mülküdür. O dönemde 4 hektar olan bu mülk, ardışık 3 nesil sayesinde bugün 11 hektar muhteşem bağa sahiptir ve bu bağların ortalama yaşı 40'tır. Château Gaudin, Gironde'deki Médoc bölgesinde, Pauillac'ta yer almaktadır. Bu bağ, Saint-Lambert köyünün çakıllı yamaçlarında yer aldığı için oldukça ayrıcalıklı bir konuma sahiptir ve prestijli şarap bağlarıyla çevrilidir. Tadım Château Gaudin'in burbuğu ince, güçlü ve karmaşıktır; kırmızı ve siyah meyveler, ardından vanilya ve deri notaları gelir, en sonunda ise olgunlaşma notalarına (baharatlar, meyan kökü, vanilya ve meşe) yer açar. Ağızda, bu şarabın hacmi etkileyicidir. İlk tadım yumuşak ve güçlüdür, malzeme yavaş yavaş ortaya çıkar, derin, çok ince, güçlü ve aynı zamanda dolgun bir yapıya sahiptir; tanenler nadir bir zarafetle, sağlam, ince ve taklit edilemez bir dokuya sahiptir. Üzümler: Cabernet Sauvignon ( %70), Merlot ( %30) Üretici: Pauillac'taki Capdevielle Ailesi (33250) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 12'li karton - 2017
BORDEAUX - KIRMIZI ŞARAP

BORDEAUX - KIRMIZI ŞARAP

CHÂTEAU DES BOUHETS 2016 %12,50 75 cl
Don Fulano - Reposado Tekila

Don Fulano - Reposado Tekila

Alkol: Don Fulano evinin bu Tekila'sı, bir Reposado Tekila'nın sunması gereken mükemmel denge oyununu harika bir şekilde ifade ediyor. Bu güzel şişede, serinin "klasik" blanco Tekila'sının meyvemsi notalarını (narenciye, portakal kabuğu), bir tutam karabiber ve toprak ile bitkisel bir dokunuş buluyoruz. Ancak, fark burada bu içkinin Fransız meşe fıçılarında geçirdiği 10 ayda yatıyor. Böylece, arka planda ince ve iştah açıcı bir meşe tadı algılanabiliyor ve bu, ağızda kakao çağrıştıran güzel bir doku sunuyor. Kokteyllerde veya saf olarak, bu Reposado Tekila, tadım sırasında sizi etkilemeyi başaracaktır! Ev Tip: %100 Mavi Agave Tekila Hacim: 70cl Alkol Derecesi: %40
BURGONDI - KIRMIZI ŞARAP

BURGONDI - KIRMIZI ŞARAP

COTEAUX BOURGUIGNONS PAUL-HENRI LACROIX TAKİP EDİLDİ %12,50 75 cl 2017
Adriyatik - Amaretto

Adriyatik - Amaretto

Le spiritueux : Adriatico, yeni nesil bir Amaretto'yu temsil ediyor. %100 doğal İtalyan malzemeleri kullanılarak üretilmektedir; bunlar arasında Puglia'dan gelen bademler bulunmaktadır. El ile toplanan bu bademler, uzun süre kavrulmakta, ardından damıtılmakta ve vanilya, tarçın, kakao ve hafif bir kahve notası ile birleştirilmektedir. Son olarak, bir tutam tuz, yakınlardaki Adriyatik Denizi'ni anımsatan ince bir dokunuş katmaktadır. Sonuç olarak, geleneksel bir Amaretto'dan iki kat daha az şekerli ve harika bir aromaya sahip bir likör ortaya çıkmaktadır. Buz üzerinde veya kokteyllerde (Amaretto Sour, Amaretto Coffee veya Godfather gibi) tüketmek için bir lezzet! La maison : Adriatico, büyük İtalyan markalarıyla kendi sahalarında rekabet etmek için gelen Fransız girişimci Jean-Robert Bellanger'ın başarılı bir girişimidir. 40 yaşında, alkollü içkilere yönelmeye karar vermiş ve markayı Eylül 2019'da kurmuştur. Type: Amaretto Contenance: 70cl Degré alcoolique: 28%